Demonstreer mee op 17 oktober

De Woonbond organiseert samen met andere organisaties een grote demonstratie voor het recht op betaalbaar wonen. Samen willen we het geluid voor het recht op betaalbaar wonen zo luid mogelijk laten horen. Zodat de politiek gaat kiezen voor goede en betaalbare huurwoningen. We hopen dat jij er ook bij bent. Op 17 oktober om 14 uur in het Afrikaanderpark in Rotterdam. Met zo veel mogelijk huurders en huurdersorganisaties willen we de roep om beter woonbeleid luid laten horen. Doe mee!

Verzamelpunt Woonbond

Voor leden van en betrokkenen bij de Woonbond is er een verzamelpunt: op de stoep tegenover Het Gemaal Op Zuid (Pretorialaan 141). Vanaf 13 uur zijn wij daar aanwezig, met een duidelijk herkenbare Woonbondvlag. Hier kun je actiemateriaal (zoals borden) ophalen en mensen ontmoeten om samen mee te lopen. 

bekijk verzamelpunt op google maps

Praktische info en toegankelijkheid

Hoe je in het Afrikaanderpark komt, welke faciliteiten er zijn voor mensen met mobiliteitsbeperkingen en wat na de manifestatie de looproute is van de demonstratie lees je op de website van Woonopstand. Deze informatie wordt in de komende dagen verder aangevuld.

bekijk praktische info

Meedoen als vrijwilliger

Veel vrijwilligers zijn hard aan het werk om van de Woonopstand een succes te maken. Ook op de dag zelf zijn er vrijwilligers nodig om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Wil je daarbij meehelpen? 

meld je aan als vrijwilliger

Meehelpen met een donatie

Voor een grote demonstratie is uiteraard ook geld nodig. Voor bijvoorbeeld drukwerk, geluid, en een podium. Kun je niet komen demonsteren, maar steun je de demonstratie wel? Of kom je wel en wil je juist daarom bijdragen?

doneer aan woonopstand

Waarom krijg je deze mail?
Je krijgt deze mail omdat info@huurdersvereniginguithoorndekwakel.nl bij de Woonbond bekend is als betrokkene bij een huurdersorganisatie of bewonerscommissie die lid is van de Woonbond. Stel je geen prijs op af en toe mail van ons? Stuur een reactie of klik op ‘Afmelden voor alle Woonbondpost’ om je mailadres direct te laten verwijderen. Wil je juist vaker mail? Klik op wijzig voorkeuren.

Huurdersvereniging Uithoorn de Kwakel maakt gebruik van cookies ter verbetering van onze website.

Er worden geen gegevens opgeslagen of bewaard.